WELKOM BIJ EBMEDIANET!

 • Prijzennet

  Wekelijks de mogelijkheid tot het winnen van toegangstickets voor diverse festivals, beurzen en andere evenementen in Nederland en Belgie. Meedoen kost niets.

 • Power Donderdag

  Power Donderdag is een wekelijks live radioprogramma gepresenteerd door Erik Beks. Bijna 25 radiostations zenden het live uit op donderdagavond tussen 20 en 22 uur.

 • Pure 24

  24 uur per dag europese hits, festivalinfo, sfeerverslagen nonstop achter elkaar in het Engels en Nederlands. Al je Europese hits hoor je op 1 station.

Power Donderdag

Iedere donderdagavond op 30 radiostations live te beluisteren tussen 20.00 - 22.00 uur. Live radioshow waarin we spreken met bekende Nederlander en Belgen en met evementen organisaties.

Power Donderdag met Erik Beks: Prijsvragen, sportnieuws, weekendweer, actualiteiten. Donderdagavond tussen 20 en 22 uur

WWW.POWERDDONDERDAG.NL

Prijzennet

Prijzennet biedt via prijsvragen de mogelijkheid tot het winnen van tickets voor festivals, beurzen en evementen in zowel Nederland als in Belgie. Deelname aan de prijsvraag is altijd gratis en kan simpel door het invullen van een formulier.
Elk event heeft een pagina met alle info, doorlink, afbeeldingen, video en kaart van de locatie.

WWW.PRIJZENNET.NL

Pure 24

24 uur per dag europese hits, festivalinfo, sfeerverslagen nonstop achter elkaar in het Engels en Nederlands. Ook kun je tickets winnen voor festivals, beurzen of andere events. Elke donderdagavond een live radioshow met Erik Beks waarin je wordt voorbereid op het aankomende weekend. Pure 24 is via het internet te ontvangen.

WWW.PURE24.NL

Uitnet

Uitgaannet.nl geeft handige uitips van de leukste evenementen, beurzen of andere festivals uit Nederland en Belgie. Daarnaast een handige lijst met events van vandaag of komende dagen met verwijzing naar het evenement.

WWW.UITNET.NL

Nieuwsbrief

 • Elke 2 weken een overzicht van de laatste winacties online als op de radio
 • De nieuwste prijsvragen waarin je kan maakt leuke toegangstickets voor festivals, beurzen en andere events in Nederland en Belgie
 • Handige uittips voor Nederland en Belgie
 • Het laatste nieuws van het radioprogramma Power Donderdag, elke donderdagavond op meer dan 9 radiostations te beluisteren
 • Nieuws van Pure 24 1, speciale weekenden, thema uitzendingen of live uitzendingen

Vragen en of opmerkingen?