22-11 t/m 24-11: Leef (NL)

Tijdens leef! draait het om wonen, genieten en ontdekken. Bezoekers zien aan de hand van vele producten, diensten en activiteiten hoe zij het maximale uit hun leven kunnen halen op het gebied van gezondheid, vrije tijd, luxe en comfort.
De vernieuwde versie zal plaatsvinden onder de vlag van +Genieten en belicht alle facetten om optimaal van wonen en leven te genieten. Bij leef! ontdek je de mooiste reizen, de meest luxe artikelen, tips voor een optimale gezondheid en advies voor je woning of tuin.

PLAATS Eindhoven
LOCATIE Beursgebouw
WEBSITE https://plusgenieten.nl/,
LINE UP Op het themagedeelte leef! krijg je antwoorden op vragen als: hoe blijf ik gezond en vitaal? Wat kan ik allemaal doen en ontdekken in mijn vrije tijd? en met welke producten en diensten haal ik meer luxe en comfort in mijn leven?
Op leef! maak je kennis met een grote, gevarieerde groep van aanbieders die laten zien hoe je het maximale uit je leven kunt halen.

3 categorieen
1. Gezond
2. Woon
3. Geniet

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie