30-04: Bonzai Awards

Bonzai blijft één van de meest invloedrijke dance-labels in België. Hun succes begon 27 jaar geleden toen ze de éne na de andere hit de wereld instuurden. Vandaag de dag worden hun klassiekers nog steeds gedraaid door de grootste dj’s ter wereld: van Laurent Garnier & Carl Cox tot nieuwe generatie wereldsterren als Nina Kraviz & Charlotte de Witte. Daarnaast zijn ze het enige label dat al twee jaar na elkaar gedurende 2 dagen een eigen stage mocht verzorgen op Tomorrowland én verkopen hun events in zowat iedere zichzelf respecterende venue in de Benelux steevast uit. Ze zijn al zo vaak gelauwerd in binnen- en buitenland dat ze het hoog tijd vonden om zelf ook eens hun artiesten te honoreren voor hun rol in het immense Bonzai succes. Daarom nu, een uniek en ‘one-off’ event op dinsdag 30 april in de iconische setting van IKON in Antwerpen: de Bonzai Awards!

Het Bonzai Awards event wordt een tweeluik van enerzijds een spetterende Awards ceremonie waarin de prestaties van 10 van de meest geprofileerde artiesten van de voorbije 27 jaar zullen worden bekroond met een award en waarbij 5 speciale personen die een belangrijke rol hebben gespeeld op hun reis, in de spotlight zullen worden gezet. Bovenop dit alles mag het label zelf ook nog een gouden plaat in ontvangst nemen van Universal voor de ‘25 Years Bonzai’ compilatie die in 2017 het daglicht zag ter ere van die speciale verjaardag.

PLAATS Antwerpen
LOCATIE IKON
WEBSITE https://www.bonzaiawards.com
LINE UP Retro Room: Bonzai All Stars, DJ Fire, DJ Ghost, DJ Jan, Franky Jones, Franky Kloeck, Push, Yves Deruyter

Progressive Room: Airwave, Greg S, Nico Parisi, Phi Phi

Techno Room: Ben Knoxx, DJ Steel, Steve Cop

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.