09-08/11-08: Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs, afkomstig uit heel Nederland, verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Een keur van voertuigen met de mooiste en meest bijzondere creaties. De Rijnsburgse parade is trendsetter op het gebied van bloemsierkunst.

Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer.
Op zaterdag 10 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.
Tip: bezoek op vrijdag 9 augustus de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een sfeervolle avond vol muziek en bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor route en tijden op www.rijnsburgscorso.nl

PLAATS Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk
LOCATIE Diverse locaties
WEBSITE http://www.rijnsburgscorso.nl/
LINE UP vrijdagavond 9 augustus: in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg de ´Flower Parade Show´
zaterdag 10 augustus: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
zondag 11 augustus: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR STEEDS AAN ZEE!

Bij Hotel Steeds aan Zee kunt u op verschillende locaties in Katwijk sfeervol overnachten. Kies voor luxe in onze Hotel Suites, voor gemak in een onze ruime Hotel Appartementen of voor de authentieke sfeer van onze Bed & Breakfast. Al onze accommodaties beschikken over moderne faciliteiten en ontvangen dagelijkse hotelservice. Alle locaties zijn op loopafstand van het strand, genieten binnen handbereik!
Welkom bij Hotel Steeds aan Zee, om telkens weer terug te keren!

WWW.HOTELSTEEDSAANZEE.NL

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op een schitterend arrangement voor 2 personen met:

*Bijwonen officiële opening 74ste Flower Parade Rijnsburg op vrijdagmiddag 9 augustus in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg
*Gebruik buffet met aansluitend bezoek aan Flower Parade Show
*Overnachting in luxe hotel Steeds aan Zee , Katwijk, inclusief heerlijk ontbijt
*Zaterdag 10 augustus, bezoek rijdende Flower Parade in Rijnsburg of Katwijk

Enkele dagen voor het evenement krijgt de winnaar persoonlijk bericht de gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.