23-08/25-08: Oempa Loempa

OEMPA LOEMPA GAAT NIET DOOR!

DOORDAT OP HET LAATSTE MOMENT VERGUNNINGEN NIET ZIJN RONDGEKOMEN HEEFT DE ORGANISATIE BESLOTEN HET OEMPA LOEMPA FESTIVAL TE CANCELLEN DIT JAAR.

Oempa Loempa is het leukste hippie festival van Nederland! Aan het prachtige Erkemederstrand in Zeewolde komen muziek, dans, spiritualiteit en creativiteit samen in een kleurrijke smeltkroes van het Oempa-festival-gewoel. Genieten, springen, lachen, proeven en voelen … Oempa Loempa, het net even iets andere festival, is dé plek waar dat kan! Dit jaar hebben we ook een verkleedwedstrijd waarbij we op zoek gaan naar de twee mensen met de gaafste hippie outfit!

PLAATS ERKEMEDERSTRAND
LOCATIE erkemederweg
WEBSITE http://www.oempaloempa.com/
LINE UP Line up volgt

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op een schitterend arrangement voor 2 personen met:

*Bijwonen officiële opening 74ste Flower Parade Rijnsburg op vrijdagmiddag 9 augustus in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg
*Gebruik buffet met aansluitend bezoek aan Flower Parade Show
*Overnachting in luxe hotel Steeds aan Zee , Katwijk, inclusief heerlijk ontbijt
*Zaterdag 10 augustus, bezoek rijdende Flower Parade in Rijnsburg of Katwijk

Enkele dagen voor het evenement krijgt de winnaar persoonlijk bericht de gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.