02-08: Magic Festival

Na uitverkochte indoor edities nog vers in het geheugen kijken wij nu al uit naar zaterdag 3 augustus 2019. Vier de zomer met het SFEER FESTIVAL. Een intiem festival met 30 dj's op een super locatie aan de rand van Utrecht. .Beachclub Klein Scheveningen !

Het heeft alle ingrediënten voor een geweldig festival aan het water met een héérlijk strand ⛱ geweldige foodtrucks en met 3 stages is er een ruim aanbod aan diverse muziekstijlen, voor ieder wat wils. Het zal een beleving worden van House / Trance / Tech - Techno

PLAATS Lopikerkapel
LOCATIE Beach Club Klein Scheveningen
WEBSITE https://www.sfeer-events.nl/
LINE UP SFEER stage :
SIDNEY SAMSON
SHERMANOLOGY
RUBEN VITALIS
BILLY THE KID
D RASHID
DJ JEAN
MAUS
RENJI
JOEY DOMINGO
MARC DE KONING
JJ.

Have Faith in Trance stage :
PHILIPPE EL SISSI
OMAR SHERIF
ALESSANDRA RONCONE
FAITH MARK
BUKOVSKI
XIJARO & PITCH
MIDIX
TONY SMIT .

.
I love Techno stage;
BRASCO
ENERGY
FRANCKEL
B_SCOTT
PAT BAKER
EMILE ROCHE
JAEL
C JUICE

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.