31-12: Something For Your Mind (NL)

Something for your Mind is terug voor weer een overweldigende editie. Deze oud en nieuw vier jij met al je vrienden in stijl in de Eusebiuskerk in Arnhem. Verwacht een line-up van nationale en internationale artiesten met live-sets, een uitgebreide lichtshow, live entertainment, meer toiletten en uiteraard het best mogelijke geluidssysteem. Je hoort de eerste nacht van het nieuwe jaar de betere house, deephouse en techno. Vorig jaar was het event ruim van te voren uitverkocht, wacht dus niet te lang.

Het meest exclusieve oud en nieuw feest van Arnhem in een unieke locatie wil je niet missen!

PLAATS Arnhem
LOCATIE Eusebiuskerk
WEBSITE http://somethingforyourmind.nl
LINE UP CRISTIAN VARELA
EGBERT LIVE
CHRIS STUSSY & PRUNK BACK2BACK
MIKE COSTEZ
MC COMPLICATED

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.